banner

Ζωή Βαλάση

View as
Sort by
Display per page

Η πριγκίπισσα της Παλμύρας

non-exchangeable & non-refundable
2.00 €

Κι άλλα παραμύθια της πολυταξιδεμένης Αλεπούς

Είκοσι οχτώ γοητευτικά, παράξενα, αστεία, τρυφερά "Παραμύθια χωρίς σύνορα", θαυμαστά καλλιτεχνήματα της φαντασίας, που δε σταματά να δημιουργεί ουτοπίες και παραδείσους, από την αυγή της ανθρωπότητας, σε κάθε γωνιά της γης.
από
15.90 € 12.70 €

Παραμύθια της πολυταξιδεμένης Αλεπούς

Τα Παραμύθια της πολυταξιδεμένης Αλεπούς είναι μια συλλογή με λαϊκά παραμύθια και τραγουδάκια απ’ όλον τον κόσμο. «Παραμύθια χωρίς σύνορα» που, πριν γίνουν βιβλίο, ήταν ζωντανή αφήγηση, τραγούδια, λόγια φτερωτά, ελεύθερα, πολύχρωμα, σαν μάγοι, σαν πεχλιβάνηδες και σαν ταξιδευτές, που πήραν μαζί τους χιλιάδες παιδιά στο πέταγμά τους, πριν φτάσουν, βιβλίο πια, στα δικά σας χέρια.
από
15.90 € 12.70 €

Το βιβλιόδεντρο

Από κάτω απ’ το ρεβίθι βρήκα ένα παραμύθι. Από κάτω απ’ το θρανίο βρήκα ένα καλό βιβλίο. Βιβλίο με παραμυθάκια και τραγούδια για το Βιβλίο. Το Βιβλιόδεντρο είναι και δέντρο -αφού έχει φύλλα- και βιβλίο, αφού έχει παραμύθια... Τέσσερα μικρά παραμύθια και δύο παραμυθοτράγουδα, όλα με θέμα και ήρωά τους το βιβλίο: Άλλοτε μικρό, που μεγαλώνει όμως σαν δέντρο, άλλοτε μεγάλο, σαν το βιβλίο της Μοίρας, κάποτε ακόμη πιο μεγάλο, όπως το βιβλίο της ειρήνης, και σπάνια τόσο ωραίο, που άλλοι να το θέλουν για το μουσείο, άλλοι να το ζητάνε για βραβείο, μα που ταιριάζει μόνο στα χέρια ενός μικρούλη άστεγου που θέλει να το διαβάσει. Εντωμεταξύ, ανάμεσα στα φύλλα, διάφορα φιλομαθή ζωάκια παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για την αξία των γραμμάτων...
από
9.86 € 7.90 €