banner

Αντώνης Παπαθεοδούλου

View as
Sort by
Display per page

20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα

Τί είναι αυτό το παράξενο αντικείμενο που τρομοκρατεί τους ναυτικούς στα 1866; Θαλάσσιο τέρας ή ανθρώπινο κατασκεύασμα; Ποια είναι τα μυστικά του Ναυτίλου; Τί μας κρύβουν τα άγνωστα βάθη των ωκεανών; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο πλοίαρχος Νέμο;
 
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου αρχίζει και τελειώνει με μια ερώτηση. Και κάθε σελίδα του είναι κι αυτή γεμάτη ερωτήσεις, ολόκληρη θάλασσα από αναπάντητες ερωτήσεις. Βέβαια εγώ είμαι επιστήμονας. Και σε εμάς τους επιστήμονες αρέσουν πολύ οι ερωτήσεις, τα μυστήρια και τα κρυμμένα μυστικά. Αν σ’ αρέσουν κι εσένα μη χάνεις καιρό. 'Aνοιξε αμέσως το βιβλίο και ξεκίνα το διάβασμα! Αν πάλι δεν αντέχεις τις πολλές ερωτήσεις, τότε καλύτερα να διαλέξεις ένα άλλο βιβλίο.
 
Με εκτίμηση
Πιερ Αρονάξ
Καθηγητής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρισιού.
από
12.99 € 10.40 €

Αμάλια

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και η Ντανιέλα Σταματιάδη παρουσιάζουν την πρωτότυπη ιστορία της Αμάλια. Η μικρή ηρωίδα τρυπώνει στην πολύβουη λαϊκή αγορά, εκεί που η φωνή ενός μικρού παιδιού είναι πιθανό να μην ακουστεί καθόλου. Ωστόσο, θα συμβεί κάτι τελείως διαφορετικό. Καμιά φορά, αρκεί να πιστέψεις στην ομορφιά που κρύβουν όλα αυτά που εσύ έχεις να πεις. Και τότε η φωνή σου, με έναν τρόπο μαγικό, όχι μόνο θα ακουστεί, αλλά χωρίς κανείς να το καταλάβει, θα παρασύρει κι άλλους να κάνουν ένα μικρό βήμα, προς κάτι δικό τους πιο όμορφο.
από
13.30 € 10.60 €

Ανέβα επίπεδο

Γεια! Με λένε Σερ-Νικ-Ανίκητο-Υπέρ-Σούπερ-Ιππότη!

Αυτό το όνομα μου έδωσε ο μικρός Νίκος. Είμαι ο χαρακτήρας του στις ΣΟΥΠΕΡ-ΙΠΠΟΤΟΜΑΧΙΕΣ, το διάσημο παιχνίδι για κινητά και τάμπλετ.

Παίζουμε;

από
13.99 € 11.20 €

Από τη Γη στη Σελήνη

«Τί ωραία που είναι η ειρήνη! Μόνο που κανείς δεν χρειάζεται πια οπλοποιούς... Ξέρω καλά τη δουλειά μου όμως. Ας υπήρχαν ειρηνικά κανόνια, και θα τα' φτιαχνα καλύτερα απ' όλους...» Αυτά σκεφτόταν ο Ίμπυ Μπάρμπικεϊν κοιτώντας το φεγγάρι. Κι εκείνο του έδωσε μια καλή ιδέα. Το μεγαλύτερο κανόνι του κόσμου, το κανόνι που θα χάριζε νέες γνώσεις σε όλη την ανθρωπότητα, θα ‘ταν αυτό που θα έστελνε μια οβίδα όχι στους εχθρούς, αλλά στην επιφάνεια της ανεξερεύνητης Σελήνης. Ναι! Αυτό θα ήταν το κανόνι της ειρήνης!
από
14.00 € 11.20 €

ΔΙΝΩΣΑΥΡΟΣ, βιβλίο 1: Πετάει το φαγητό

ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ;

Ο Δινώσαυρος, ένας δεινόσαυρος που αγαπά πιο πολύ απ΄ όλα το να δίνει, προσπαθεί με την παρέα του να κάνει το φαγητό να πετάξει.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

από
7.90 € 6.30 €

Εξετάσεις για την Αϊ-βασιλική Ακαδημία

Ʃυγχαρητήρια που διάλεξες Aϊ Βασίλης να σπουδάσεις! Το νέο βιβλίο των ταλαντουχων δημιουργών Αντώνη Παπαθεοδούλου και Μυρτώς Δεληβοριά έρχεται για να χαρίσει στιγμές γέλιου και χαράς!
από
13.99 € 12.60 €

Η γιαγιά, το παιδί κι ο κιθαρίστας Φουμ, Φουμ, Φουμ!

Τι θα γινόταν αν ο μικρός Χριστός δε γεννιόταν στη Βηθλεέμ αλλά στην Αθήνα του σήμερα; Ποιος θα ήταν ο Ηρώδης; Ποιοι θα ήταν οι τρεις σοφοί βασιλιάδες του τραγουδιού; Ο Βαλτάσαρ, ο Μελχιόρ κι ο Γκασπάρ; Ποιοι θα ήταν οι βοσκοί και ποια φάτνη θα φιλοξενούσε το θαύμα; Αυτά ρώτησα το νονό μου μια παραμονή Χριστουγέννων. Κι εκείνος μου έκανε δώρο την πιο πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία... Μια αλληγορική ιστορία που εκτυλίσσεται στο σήμερα και μας μεταφέρει ολοκάθαρο το αισιόδοξο μήνυμα της γέννησης του Χριστού.
από
5.50 € 4.40 €

Η Μαύρη Καλλονή ή Ένα βιβλίο γραμμένο στη γλώσσα των αλόγων

Το βιβλίο αυτό που ξεκινά, το έγραψε ένα άλογο. Αλήθεια. Την εποχή που γράφτηκε, τα άλογα ήταν ακόμη το πιο σπουδαίο και πολλές φορές το μόνο μέσο που είχαν οι άνθρωποι. Σε πόλεις και χωριά, τα άλογα μετέφεραν ταξιδιώτες και εμπορεύματα, τραβούσαν τα κάρα και τις άμαξες και βοηθούσαν στις δουλειές και τις μετακινήσεις. Μην ανησυχείς, θα καταλάβεις όλα όσα έχει να σου αφηγηθεί. Γιατί η συγγραφέας Άννα Σιούελ το μετέφρασε από τα… αλογικά στη γλώσσα τη δική μας. Και τώρα, σσς… αρχίζει.
από
13.99 € 11.20 €

Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο

Δρόμοι και πλατείες, ντροπαλά αγάλματα, παραμυθόδεντρα και σιντριβάνια που χορεύουν. Αυτή η πόλη τα έχει όλα και τους χωράει όλους... εκτός από αυτόν... τον Πόλεμο. Ακολουθήστε μας σε μια ξενάγηση στην πόλη που έδιωξε τον Πόλεμο, στην πόλη που πρέπει να χτίσουμε κάποτε όλοι μέσα στο κεφάλι μας…
από
9.36 € 7.50 €

Η σχολή των Ροβινσώνων ή πώς να τα έχεις όλα

Τι θα συμβεί άραγε όταν ο νεαρός Γκόντφρεϊ, μεγαλωμένος μέσα σε αμύθητα πλούτη, μαθημένος να τα έχει όλα, βρεθεί χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωσή του, ναυαγός σε ένα έρημο νησί; Το νησί θα μεταμορφωθεί σε σχολή κι εκείνος σε μαθητή! Και στη σχολή αυτή, μαζί με τον δάσκαλό του Οράτιο Μελέτα -που όλοι τον φωνάζουν Ομελέτα-, ο Γκόντφρεϊ θα πάρει τα πιο χρήσιμα αλλά και τα πιο σπουδαία μαθήματα του κόσμου.
από
14.00 € 11.20 €