banner

Clive Gifford

View as
Sort by
Display per page

Ancient Greeks : Book 6

Would you rather go the theatre in ancient Greece or go to a festival? Would you rather face a cyclops or sirens? Only you can decide! Adventure into the fascinating world of ancient Greece with this new Would You Rather book! Packed with fun situations, this book is the perfect way to learn about the exciting, adventurous (and sometimes stinky) lives of the ancient Greeks. Prepare to decide what sort of ancient Greek food you would rather eat, what ancient Olympic sports you would try your hand at, and much more! Each ‘would you rather’ question is filled with fascinating and hilarious details about ancient Greek history – rediscover familiar favourites like the Spartans and Medusa, and delve into lesser-known corners of this intriguing civilization. Also available:Would You Rather? – VikingsWould You Rather? – Ancient EgyptiansWould You Rather? – Ancient RomansWould You Rather? – ExplorersWould You Rather? – Tudors
8.70 €

Ανθρώπινος εγκέφαλος

MIA ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ! Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται οι περιοχές του εγκεφάλου, η συνεργασία του με το σώμα, πώς συνδέεται με τη μνήμη και τα συναισθήματα, καθώς και οι εγκεφαλικές δεξιότητες. Εξερευνήστε όλα τα μυστικά του και δείτε πώς λειτουργούν οι αισθήσεις, ώστε να αντιλαμβανόμαστε τον φυσικό κόσμο. Μάθετε πώς παραπλανούν τον εγκέφαλο οι οπτικές απάτες και βελτιώστε τη μνήμη σας μέσα από συναρπαστικές αποστολές
από
13.30 € 10.98 €

Μικρή βιβλιοθήκη για νεαρά ανήσυχα πνεύματα 4: Οι αιτίες και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής… και πώς να προστατέψουμε τον πλανήτη μας

Αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι η κλιματική αλλαγή; Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να βοηθήσεις στην επιβράδυνσή της; Το βιβλίο αυτό θα σου μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις!
- Θα σου αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από την κλιματική αλλαγή, τις επιπτώσεις της στον πλανήτη και πώς μπορείς να βοηθήσεις.
- Θα σου δώσει τα στοιχεία, τους αριθμούς και την ορολογία που χρειάζεσαι για να μιλάς σαν επιστήμονας.
- Θα σε εμπνεύσει µε φωτογραφίες, εικόνες, σκίτσα και ιστορίες για τους υπερασπιστές του κλίματος.

Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει 150-200 έγχρωμες εικόνες (κόμικ στριπ, φωτογραφίες και διαγράμματα), καθώς και γλωσσάρι και ευρετήριο.

Η σειρά είναι βασισμένη στις πρωτότυπες αγγλικές εκδόσεις του Oxford University Press και αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης ομότιτλης σειράς για ενήλικες (που πλέον αριθμεί πάνω από 700 τίτλους και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες).

από
8.80 € 7.92 €

Το πρώτο μου βιβλίο για το ανθρώπινο σώμα

Ανακάλυψε το ανθρώπινο σώμα, από τον εκπληκτικό σου εγκέφαλο μέχρι τα δαχτυλάκια των ποδιών σου! Το βιβλίο που κρατάς, με τις απίθανες πληροφορίες που περιέχει και μια μεγάλη αφίσα με το ανθρώπινο σώμα και τα συστήματά του, αποτελεί έναν ιδανικό οδηγό για γνωρίσεις τον θαυμαστό τρόπο που λειτουργεί το σώμα σου.
από
12.90 € 11.60 €

Φυτά-Εφευρέτες. Γνώρισε τα δέντρα, τα λουλούδια και τις πρασινάδες που μας εμπνέουν να εξελίσσουμε την τεχνολογία

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να εφεύρουν τα πάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να μάθουν ένα δύο πραγματάκια από εμάς τα φυτά! Εμείς έχουμε επινοήσει τρόπους να λύνουμε προβλήματα, να κατασκευάζουμε απίστευτα υλικά, να θεραπεύουμε ασθένειες και να παράγουμε καθαρή ενέργεια εδώ και εκατομμύρια χρόνια.
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου για τη βιομιμητική θα γνωρίσεις τα ΦΥΤΑ-ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ που έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους για να κάνουν υπέροχα πράγματα.
από
13.50 € 12.15 €