banner

John Green

Voir comme
Trier par
Afficher par page

Αναζητώντας την Αλάσκα

Πρώτο ποτό. Πρώτη φάρσα. Πρώτοι φίλοι. Πρώτη αγάπη. Τελευταία λόγια.

Ο Μάιλς Χάλτερ, που γοητεύεται από τα τελευταία λόγια διάσημων προσώπων, νιώθει να πνίγεται από την προστατευμένη ζωή του στο σπίτι. Φεύγει εσωτερικός σ? ένα σχολείο προς αναζήτηση αυτού που ο ετοιμοθάνατος ποιητής Φρανσουά Ραμπελέ αποκαλούσε το «Μεγάλο Ίσως». Πολλά είναι αυτά που περιμένουν τον Μάιλς στο Κάλβερ Κρικ, ανάμεσά τους και η Αλάσκα Γιανγκ, η οποία θα τον τραβήξει στον λαβύρινθό της και θα τον εκτοξεύσει στο Μεγάλο Ίσως.

Το ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ καταγράφει με εξαίσιο τρόπο τον ανεξίτηλο αντίκτυπο που μπορεί να έχει μια ζωή πάνω σε μιαν άλλη. Κλασικό πλέον έργο της σύγχρονης λογοτεχνίας, αυτό το εντυπωσιακό ντεμπούτο σηματοδότησε την έλευση του #1 ευπώλητου συγγραφέα Τζον Γκριν ως μιας πρωτοποριακής, φρέσκιας φωνής στη σύγχρονη μυθοπλασία.
στη σύγχρονη μυθοπλασία.
από
19,90 € 17,91 €

Το λάθος αστέρι

Το τελευταίο κεφάλαιο στη ζωή της Χέιζελ γράφτηκε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Παρά το ιατρικό θαύμα που της χάρισε μερικά χρόνια ζωής, παραμένει ανίατη περίπτωση. Όμως όταν μια γοητευτική ανατροπή που ακούει στο όνομα Ογκάστους Γουότερς εμφανίζεται ξαφνικά στην Ομάδα Υποστήριξης Παιδιών με Καρκίνο, η ιστορία της Χέιζελ θα γραφτεί ξανά απ' την αρχή... Από τον κορυφαίο σε πωλήσεις συγγραφέα βιβλίων για εφήβους και νέους, Το λάθος αστέρι είναι ένα ουσιαστικό, τολμηρό και αιρετικό μυθιστόρημα που εξερευνά με ευφυέστατο τρόπο την κωμική, συναρπαστική και τραγική υπόθεση της ζωής και του έρωτα.
από
16,60 € 13,30 €