banner

Douglas Adams

Voir comme
Trier par
Afficher par page

The Restaurant at the End of the Universe Illustrated Edition

The Restaurant at the End of the Universe is the second part in Douglas Adams' smash hit sci-fi comedy and cult classic series. This stunning gift edition is illustrated by Costa Award winning Chris Riddell. 'One of the greatest achievements in comedy. A work of staggering genius'' - David WalliamsIf you've done six impossible things this morning, why not round it off with breakfast at Milliways, the Restaurant at the end of the Universe?Which is exactly what Arthur Dent and the crew of the Heart of Gold plan to do. There's just the small matter of escaping the Vogons, avoiding being taken to the most totally evil world in the Galaxy and teaching a space ship how to make a proper cup of tea. And did anyone actually make a reservation?
17,50 €

Γυρίστε τον γαλαξία με οτοστόπ

Μια επική παρωδία που στηλιτεύει τη σύγχρονη κοινωνία με χιούμορ και αισιοδοξία Το σπίτι αυτό είναι ιδιαίτερο για ένα μόνο πρόσωπο, τον Άρθουρ Ντεντ, κι αυτό απλώς γιατί τυγχάνει να είναι ο ένοικός του. Μένει σ’ αυτό σχεδόν τρία χρόνια, από τότε που έφυγε από το Λονδίνο γιατί η ζωή εκεί τον έκανε αγχώδη και οξύθυμο. Ο Άρθουρ Ντεντ είναι σχεδόν τριάντα ετών, ψηλός, μελαχρινός και πάντα λιγάκι νευρικός. Και τώρα, ακριβώς έξω από το σπίτι του, μια κίτρινη μπουλντόζα απειλεί να το κατεδαφίσει. Αυτήν τη συγκεκριμένη Πέμπτη, όμως, συμβαίνει και κάτι εντελώς ανεξήγητο: μεγάλα διαστημόπλοια στέκονται στον ουρανό, πάνω από κάθε γήινο κράτος. Ακίνητα, τεράστια, σταθερά στον ουρανό, μια βλασφημία απέναντι στη φύση. Οι άνθρωποι παθαίνουν σοκ προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι βλέπουν. «Σας μιλά ο Προστατικός Βόγκον Ζελτς του Γαλαξιακού Υπερδιαστημικού Συμβουλίου Πολεοδομίας» λέει ξαφνικά μια φωνή και είναι πράγματι ένας θαυμάσιος ήχος. «Όπως σίγουρα γνωρίζετε, το πλάνο των αναπτυξιακών προγραμμάτων των απομακρυσμένων περιοχών του γαλαξία απαιτεί την κατασκευή μιας υπερδιαστημικής λεωφόρου ταχείας κυκλοφορίας διαμέσου του πλανητικού σας συστήματος, και δυστυχώς ο πλανήτης σας είναι μεταξύ αυτών που πρόκειται να κατεδαφιστούν. Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει λιγότερο από δύο γήινα λεπτά. Ευχαριστώ». Η ανακοίνωση τελείωσε. Έχει έρθει το τέλος του κόσμου…
από
15,50 € 13,95 €

Η ζωή, το σύμπαν και τα πάντα

Το πιο πιστό και αφοσιωμένο πλήρωμα στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον παγκόσμιο Αρμαγεδδώνα και να σώσει τη ζωή όπως την ξέρουμε – και δεν την ξέρουμε! Οι κάτοικοι του πλανήτη Κρίκιτ ζούσαν ευτυχισμένοι μέχρι που εμφανίστηκε ένα διαστημόπλοιο στον ουρανό τους, που συνετρίβη, και τότε συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι μόνοι τους στο σύμπαν, πράγμα που τους ενόχλησε και αποφάσισαν να το καταστρέψουν. Τώρα μόνο πέντε υπάρξεις στέκονται ανάμεσα στα δολοφονικά ρομπότ του πλανήτη και τον στόχο τους, τον ολοκληρωτικό αφανισμό. Είναι ο Άρθουρ Ντεντ, ένας ήρεμος ταξιδιώτης του διαστήματος και του χρόνου· ο Φορντ Έσκορτ, ο καλύτερός του φίλος, ο οποίος αποφασίζει να τρελαθεί για να δει αν του αρέσει· ο Σλάρτιμπαρτφαστ, ο αδάμαστος υπερασπιστής της Εκστρατείας για τον Πραγματικό Χρόνο, ο οποίος ταξιδεύει με ένα σκάφος που τροφοδοτείται από την παράλογη συμπεριφορά· ο Ζάφοντ Μπίμπλιμπροξ, ο δικέφαλος πρώην πρόεδρος του γαλαξία, και η Τρίλιαν, η σέξι δόκιμος του διαστήματος, που διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν επίμονο Θεό του Κεραυνού και την αγάπη της για τον καταθλιπτικό Μπίμπλιμπροξ.
από
15,50 € 13,95 €

Το ρεστοράν στο τέλος του σύμπαντος

Το απόλυτο hot spot για μια βραδιά αποκαλυπτικής διασκέδασης και εκλεκτού φαγητού, όπου το φαγητό μιλάει από μόνο του (κυριολεκτικά), σας περιμένει! Ο κοσμικά εκτοπισμένος Άρθουρ Ντεντ που κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί από την καταστροφή της Γης χάρη στον φίλο του Φορντ Έσκορτ –ευτυχώς ήξερε να κάνει οτοστόπ στους ιπτάμενους δίσκους– συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πολεμοχαρείς Βόγκον. Στους παράξενους συντρόφους του συγκαταλέγονται η Τρίσια Μακμίλιαν –ή Τρίλιαν–, η οποία είχε εγκαταλείψει τον πλανήτη έξι μήνες νωρίτερα, ο Ζάφοντ Μπίμπλιμπροξ, πρώην πρόεδρος του γαλαξία, και ο Μάρβιν, το καταθλιπτικό ρομπότ. Επόμενος προορισμός τους το Μιλιγουέις, γνωστό ως το Ρεστοράν στο Τέλος του Σύμπαντος, ένα εστιατόριο πέντε αστέρων που βρίσκεται στο τέλος του χρόνου και της ύλης. Θα τα καταφέρουν; Δύσκολη η απάντηση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρότι το διαστημόπλοιό τους ταξιδεύει νωχελικά στο μελανό σκοτάδι του διαστήματος, είναι έτοιμοι να αναστατώσουν το σύμπαν!
από
15,50 € 13,95 €