banner

Katie Daynes

Προβολή ως
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Lift-the-flap Questions and Answers about Growing Up

What's the point of belly buttons? When will my voice go deep? Why do I have to go to bed? Curious children can find out about growing up and puberty, hormones, periods, shaving and much more in this entertaining book with over 60 flaps to lift. There are helpful tips on coping with growing up, and links to websites with more information, too.
13,70 €

Από πού έρχονται τα μωρά;

Από πού έρχονται τα μωρά; Πώς γίνονται; Τι χρειάζονται για να μεγαλώσουν; Μάθε αυτά κι άλλα πολλά, ανοίγοντας ένα ένα τα παράθυρα στις σελίδες του βιβλίου.
0,00 €

Γιατί να το μοιραστώ;

Πρέπει να μοιράζομαι τα πάντα; Γιατί έχει πλάκα να μοιράζομαι; Τι γίνεται όταν κάποιος δε θέλει να μοιραστεί μαζί μου τίποτε; Ελάτε να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν ότι το μοίρασμα είναι χαρά και να λύσουμε όλες τις απορίες τους.
από
8,50 € 7,65 €

Γιατί πεθαίνουν όλα;

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνει κάποιος; Μπορώ να μιλάω για τον θάνατο; Πώς θα σταματήσω να είμαι θλιμμένος; Ελάτε να μιλήσουμε για το δύσκολο θέμα του θανάτου και του πένθους και να λύσουμε όλες τις απορίες των παιδιών.
από
8,50 € 7,65 €

Γιατί χρειαζόμαστε τα δέντρα;

Γύρω μας υπάρχουν δέντρα. Τα χρειαζόμαστε; Τι είναι τα δάση της βροχής; Μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι για να προστατεύσουμε τα δέντρα; Και τι είναι αυτό; Ελάτε να παρατηρήσουμε καλύτερα τον κόσμο των δέντρων και να λύσουμε όλες τις απορίες των μικρών.
από
8,50 € 7,65 €

Μπορούμε στ αλήθεια να βοηθήσουμε τα δέντρα;

Μπορούν τα δάση να σωθούν και μαζί με αυτά ολόκληρος ο πλανήτης; Πώς μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό οι μικροί (αλλά και οι μεγάλοι); Ένας ιαγουάρος, ένας ουρακοτάγκος, δύο αρκουδάκια και ένας σκίουρος μας δείχνουν τον δρόμο, και έτσι τα πάντα είναι δυνατά! Αν βοηθή σουμε εμείς τα δέντρα... θα βοηθήσουμε ολόκληρο τον πλανήτη!
από
7,90 € 7,11 €

Μπορούμε στ' αλήθεια να βοηθήσουμε τις πολικές αρκούδες;

Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και οι πολικές αρκούδες υποφέρουν.
Συνάντησέ τες και άκουσε τι έχουν να πουν στα παιδιά όλου του κόσμου. Καταστρώστε μαζί ένα πραγματικά ΕΞΥΠΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για τη σωτηρία τους και τη σωτηρία του πλανήτη.
από
7,90 € 7,11 €

Σειρά: Οι απορίες των παιδιών: Τι είναι ο ρατσισμός;

Μπορούμε να μιλάμε για τον ρατσισμό; Γιατί οι άνθρωποι είναι ρατσιστές; Και πώς μπορούμε να τον σταματήσουμε; Ό,τι πρέπει να ξέρετε υπάρχει σε αυτό το βιβλίο.
από
8,50 € 6,80 €